Trendovi

We like… “Berry Sorbet” by Marla

https://www.instagram.com/p/Bbo41RvDTds

Iz Marle poručuju: “Kreirali smo Berry Sorbet”, zanosni mix  tonova šumskih bobica, kroz sve faze dozrijevanja i prenijeli njihovu nježnost i zavodljivost u najnovije Marla kreacije za hladno razdoblje. Ako ste poput nas, zaljubljeni u bobičasto voće, njegove mirise, boje i sokove, a zimsko sivilo  pobjeđujete intenzivnim tonovima, mogli biste zavoljeti naš mix berry tonova i Viktorijanskog duha.

Ženstvene forme, obogaćene volanima, odijenuli smo u delikatnu čipku, meki jersey i intrigantne, ručno izrađene končane, asimetrične mreže, a u svaku kreaciju utisnuli puno ljubavi, vintage elemenata i urbanog duha zimskog velegrada.”

 

https://www.instagram.com/p/Bbw9YiDjQLh

 

Kao ambijent za snimanje kampanje “Berry Sorbet”, odabran je Hugo’s bar, jedno od najpopularnijih i najmodernijih zagrebačkih mjesta za izlaske.
Marla kolekcija savršeno se uklopila u interijer sličnih tonova, blago dekadentan prostor laissez faire atmosfere, koji je kreacija arhitektonskog biroa Iqon Studio.

https://www.instagram.com/p/BbkqOwLjW1t

Ovom modernom prostoru, kojim se prostiru grafike konja, instalacija drva te zemljani tonovi u kombinaciji s modernom pink, žutom i ljubičastom bojom, te odvažnost spajanja elemenata prirode s dizajnom 21. stoljeća, odlično pristaje duh Marla kreacija i autoričina modna vizija.

https://www.instagram.com/p/Bb6y2gMD8_9

Hugo’s prostor,  spaja na prvu nemoguće odnose – freske propetih konja nasuprot 90’s industrial looka ograda galerija; monokromatsko plastično cvijeće na zidovima i arabesca motive obloge šanka, baš kao i najnovija Marla kolekcija – vintage elemente i pomalo nestvarne, bajkovite tonove šumskih plodova, sa uzorcima mreža, jednog od tipičnih motiva devedesetih.

https://www.instagram.com/p/BbZi2kZjr61

Design, styling & makeup: Nives Stepinac Grgurić
Model: Loerna Z.
Fotografija: Grgurić R./marla-photo.com
instagram: marla.com.hr
marla.com.hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa