Kozmetika

We like… Daytime Smoky Eye by Tinashe

 

https://www.instagram.com/p/Bdig-kpD-iz

Za pop zvijezdu  Tinashe,  “casual” makeup look znači rumenilo, highlighter, dnevni smoky eyes. Na bini Tinashe voli dramu i pinup shape, koji dopunjava sa hollywoodskim kovrčama i zavodljivim, intenzivnijim make upom.
Konturiranje i iscrtavanje obrva više voli za nastup, dok za dnevne aktivnosti bira laganu podlogu, ružičasto rumenilo (njen trik da izgleda svježe i budno) te lagano konturiranje i malo highlightera na obraze, između obrva i na vrh gornje usne, čime tenu daje svježinu i blistavost.

Smoky eyes za dnevne aktivnosti izvodi nježnim, neutralnim nijansama i sjenčanjem koje daje malu dozu dramatičnosti. To postiže sa ružičastozlatnim bronzerom, koji nanosi na gornji kapak i vrlo malu količinu istog na donji. Look završava maskarom i eye linerom crne boje te mat ružem pastelne pink nijanse.

[vsw id=”9eEwbgRFxZk” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Kozmetika Text by Durica

Whatta…Nail!!!

Došle su i počele mahati rukama istovremeno pričajući o umjetnim noktima. Kakvim noktima? Ništa mi nije bilo jasno, a uskoro
Inspiracija Kozmetika

Dependence of…

Kako jednom proizvođaču i iskusnom trgovcu a bome ni ne manje uspješnom marketing djelatniku, poput mene, uzeti novac u dvadesetak