Inspiracija

We like… Kate Moss for Nikkie

Kate Moss ima zaista impresivan stil pa nije čudo da je ova stilska ikona na tržište donijela još noviteta sa svojim potpisom. Iako je u posljednje vrijeme običaj, da brandovi daju priliku influencerima za suradnju, Nikki se odlučio za suradnju s već poznatim i utjecajnim imenom u svijetu mode, Queen of Cool Kate. Ove sezone tako predlaže blousone s metalic efektima, negliže topiće iz svile s čipkastim bordurama te hlače cropped forme satenskog sjaja. sva odjeća neodoljivo podsjeća na Katein privatni stil, a popisu se pridružuju i kožne jakne biker stila, koje ovaj put imaju interesantne detalje u formi zvijezda, pencil suknje sa zipom po čitavoj duljini, basic haljine poludolčevita stila s dodatkom čipke i sandale optočene štrasom.

Za label Nikkie, Kate je utjelovljenje glamoura, Rock’n’Rolla, sex appeala i coolnessa, a njen privatni stil mix je svih bitnih elemenata, koji se odlično uklapaju u viziju branda. Kate je već jako dugo u modnom svijetu i businessu, ona je ikona stila i svi znaju za nju, što je bilo bitno za Nikkie, posebno radi američkog i azijskog tržišta.
Influenceri za ovu tvrku nisu toliko značajni jer se orijentiraju na ciljane grupe, svojih vlastitih baza fanova. Kate je prava profesionalka kojoj nije bitan samo njen potpis na dijelu kolekcije, već čvrsto stoji iza svega što radi pa je tako svakodnevno utjecala na izbor materijala i krojeva.

foto: icon-kate-moss.blogspot.hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name