Inspiracija

We like… Mofit

Odlučili ste svoju liniju dovesti u red, pripremiti za ljeto ili jednostavno biti i ostati u formi? Znamo idealno mjesto za to.
Inovativni fitness studio Mofit u modernom i prostranom ambijentu nudi jako puno grupnih programa, kvalitetne osobne treninge u teretani sa vrhunskim osobnim trenerima, penjanje po umjetnoj stijeni te mnoštvo drugih organiziranih programa (planinarenje, pripreme za maratone i drugo).

Kristijan Kralj, osobni trener u MOFIT-u sastavit će za Vas personalizirani plan vježbanja koji garantira rezultate u kratkom roku. Kristijan ima višegodišnje uspješno iskustvo vođenja osobnih treninga za rekreativce i profesionalne sportaše u nekoliko sportova u u Hrvatskoj i inozemstvu. Izuzetno je posvećen ispunjavanju i ostvarenju Vaših osobnih ciljeva, te sjajan motivator s kojim ćete zavoljeti vježbanje i promijeniti životni stil. Prije karijere osobnog trenera, Kristijan je bio vrhunski sportaš u taekwondo-u, a sada je također taekwondo trener u u hrvatskom vodećem taekwondo klubu Jastreb:

www.taekwondo-jastreb.hr

[vsw id=”mBDqucDm70E” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name