Trendovi

We like… Pastel shades

https://www.instagram.com/p/BeRCE4_FQWZ

Modni svijet svakodnevno izbacuje milijune različitih kreacija, koje zahvaljujuć visokim tehnologijama postaju sve bolje, ljepše, kvalitetnije i atraktivnije.
Još prošle sezone, počela je divna priča s pastelnim tonovima u području modne optike, a ove godine se nastavlja, obogaćena još boljim i ljepšim modelima sunčanih naočala.

Postoji neki poseban osjećaj, koji izazivaju ružičasta stakla – svijet s njima postaje još ljepši, zabavniji, razigraniji. Lakše je biti optimističan, s njima se osjećate zaljubljeno, romantično, opijeni ljubavlju, a dobro pristaju raznim bojama i tonovima kože i kose.
Pored njih, nevjerojatnu smirenost i opuštenost daju plavičasta stakla, s kojima sve teškoće djeluju umanjene. Idealna su za pragmatičarke, kojima ružičasta stakla djeluju pomalo neozbiljno, neprogresivno, sanjarski i ne pružaju dojam mira i realnosti.

Fantastične modele pastelnih tonova stakala i okvira nudi Silhouette, u specijalnoj kolekciji koja je nastala u suradnji s Perret Schaad brandom.
S modelima iz Titan Minimal Art Special Edition, nemoguće je proći nezapaženo.

https://www.instagram.com/p/BeH-9EkhigR

 

https://www.instagram.com/p/BeF82KCHnAe

 

https://www.instagram.com/p/BfqvhsgnC1S

 

https://www.instagram.com/p/BeSc6BSFJdC

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa