Design Inspiracija

We like… Richard Quinn design

https://www.instagram.com/p/BZ3pzvfhVcz

Jedan od najtalentiranijih mladih dizajnera današnjice, Richard Quinn, nije dugo čekao na svoj uspjeh u modnom svijetu. Naime, od diplome na prestižnom fakultetu Central Saint Martins do prve revije na londonskom Tjednu mode nije prošlo ni godinu dana, a već je postao vrlo popularan i tražen. Njegove kostime odabrala je  Lady Gaga, a osim što  je vrlo hvaljen od struke, primio je i nagradu za dizajn od švedskog high street giganta H&M-a te za isti kreirao mini kolekciju.

Quinn se specijalizirao za žensku odjeću i tekstil snažnog dizajna s izražajnim emocijama,  kojom gleda daleko naprijed od društva u kojem stvara.
Richard stvara odjeću s naglaskom na inovativna rješenja i usredotočuje se na svoju sposobnost kombiniranja jedinstvenih rukotvorina s profinjenošću visoke mode.

Istaknut je kao “designer to watch” od LOVE Magazinea, The New York Timesa, Sunday Times Stylea, Dazed and Confused-a, ID-a i dr. Visoko ocijenjena kolekcija MA 2016 odjeknula je u javnosti i osigurala mu cover  Modern Matter Magazinea, koju je snimio Juergen Teller.

Inspiraciju za svoje kreacije Quinn pronalazi u 50-im i 60-im godinama prošlog stoljeća, a rezultat istraživanja i proučavanja ovih modnih razdoblja je kompleksna, originalna i vrlo moderna odjeća.

https://www.instagram.com/p/BZ3puhTB4jO

 

https://www.instagram.com/p/BZ3pnqBBy2J

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Design Kolumne Text by Mariann

Amore. Caffè. Amore.

Idemo malo proširiti naše horizonte. To mi je naime misija kao kolumnist ovog fashion portala, pa da portal naraste i
Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da