Trendovi

Ljeto s blush efektom

Nakon prošlogodišnje planetarne popularnosti Barbie ružičaste i njenog svakodnevnog iskakanja na feedu, vrijeme je za umjereniju, svježiju nijansu roze s tzv. efektom rumenila za obraze.
Nijansa je to koja trenutno doživljava svoj veliki modni trenutak, čak i na crvenom tepihu. Primijećena je na glumicama Emily Blunt (u verziji maxi čipkaste haljine) i Allison Williams (u verziji maxi haljine iz tila s nizovima volana).
Ljubav prema puderasto ružičastoj nijansi na crvenom tepihu, pokazala je i Rumer Willis, ponijevši haljinu potpisa Monique Lhullier u kombinaciji s dugim rukavicama slične nijanse.

Nakon brojnih evenata, blush roza preselila je i u svakodnevicu pa ju tako sve češće viđamo u dnevnim kombinacijama, a web shopovi nude velik izbor komada ove trendovske nijanse. Među dizajnerima, posebnu sklonost prema blush nijansi pokazuje Cecilie Bahnsen, koju u modnom svijetu zovu novom romantičarkom današnjice. Dovoljno je samo pogledati njene meke, zaobljene, slatke haljine da biste shvatili da su namijenjene sanjarkama. Uz neizostavnu romantičnu formu, bitno obilježje njezinih kreacija je i nosivost.
Siluete balskih haljina s voluminoznim suknjama i puf rukavima, minimalizam i tkanine lagane poput pera, izrađene iz tafta ili organze, nose u sebi suzdržanost i raskoš. Blush nijansa pojačava efekt lakoće i nježnosti, čineći tako nositeljicu kreacije glavnom zvijezdom svake zabave.

Ovom nijansom poigrali su se još: Victoria Beckham, Staud, Liu Jo, Diesel, ponudivši svoju viziju male blush haljine, a primijetili smo ju i u izvedbi tweed jakne potpisa Versace i Balmain te pletenog prsluka potpisa Ganni. Blush nijansa prigodna je za sve ženstvene kreacije namijenjene uredskom okruženju i ljetnim temperaturama. Jednako dobro pristaje svim bojama kose i tena, stoga joj predviđaju dugu popularnost kroz cijelu 2024. godinu.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa