Inspiracija

Ljeto s Lodoli etiketom!

Brand Lodoli, inovativan je i iznimno kvalitetan primjer kako dobar dizajn pretočiti u industrijsku proizvodnju i ponuditi domaćem i svjetskom tržištu. Jedno je od rijetkih imena s vlastitom proizvodnjom „Made in Croatia“, koje izvozi na američko, europsko i japansko tržište.

U atraktivnoj ponudi posebno se ističe  muški asortiman, koji nudi inovacije poput push-up muškog rublja i kupaćeg programa. Lodoli redovno izbacuje kolekcije za sezonu unaprijed, angažira mlade kreativne nade i posebnu pozornost pridaje odabiru materijala.

Na službenoj web stranici Lodoli pregledajte i ostalu ponudu i potražite omiljene komade za sebe i partnera/partnericu.

Za čitatelje i fanove whattafashion.com te svoje fanove pripremio je giveaway u kojemu daruje dva komada gaćica/ bokserica iz kupaćeg programa namijenjenog muškarcima.

Kako sudjelovati:

– trebate biti fan WhattaFashion i Lodoli stranica ( stisnuti LIKE ukoliko još niste)
– ispod  fotografije proizvoda Lodoli odnosno linka na ovaj članak na  fan stranici Lodoli upisati u prostor za komentare kako biste nazvali neku novu mušku kolekciju donjeg rublja. Dvije osobe koje predlože najmaštovitiji naziv kolekcije osvojit će kupaće  gaćice/bokserice!
Igrati se možete do 7. kolovoza u 20 h.

Sretno!

Avatar

Admin

About Author

1 Comment

  1. Avatar

    D

    27/07/2014

    My Darling

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name