Trendovi

Ljeto u uredu

Ako ste se tek vratili s ljetovanja u ured, vjerojatno ste mislima još uvijek na plažama, u restoranima, loungeu, klubu pa još uvijek niste spremni za strogi poslovni look. Visoke temperature tokom dana, mame vas na laganu odjeću i lepršave haljine, iako je u uredu klimatizirano. Za sam kraj ljeta ponesite bijelo, što će naglasiti preplanulu put i održavati svjež, ali neutralan dojam.
Bijelo je mnogim poslsvnim ženama omiljena ljetna boja, a u kombinaciji s raznim tonovima drugih boja, djeluje jako stylish. Pamučna haljina sportske forme, s rasporkom, preklopom ili asimetrijom na prednjici, traži jednostavnije forme accessoirea i vedre boje. Iako se u uredu ne preporučuju haljine s naramenicama, ako svoju kombinirate s vrlo laganom končanom bolero majicom ili košuljom, možete slobodno još malo iznositi svoj omiljeni ljetni komad. Obuća neka pritom bude zatvorenija i niže pete, najbolje pletene balerinke ili slingbacks.

https://www.instagram.com/p/BwZkKZMD5HZ

Bijele slingbacks s perlama, izvrsno pristaju uz ljetnu business garderobu – crnu rolku bez rukava, bijele široke hlače, lagani sivkasti blazer s jednorednim kopčanjem i mekim, zaobljenim reverima. Dodajte takvom looku i nešto nakita, npr. crni rajf presvučen svilenom tkaninom, mini naušnice s perlama i crne ovalne sunčane naočale.

https://www.instagram.com/p/BmUELKbhdLI

Pobijedite vrućine u uredu uz bijele bluze četvrtastog i V izreza u kombinaciji s atraktivnim modnim detaljima – remenjem iz iste vrste tkanine. U uredu možete nositi i šorc, ali on mora biti povišenog struka, iz fine, tamne tkanine, s faldama i nešto dužim nogavicama. Preko njega možete nositi remenje zanimljive forme i kopči.

foto pinterest

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa