Trendovi

Ljeto voli boje, ali i jeans i to u svim formama!

Za vrlo toplih dana, ne trebate se odreći jeans hlača, birajte one iz meke i tanke tkanine, svijetlog tona, s raznim efektima, a uz njih kombinirajte bijelu T shirt ili top, po uzoru na “american babe”.
Klasik, poput bijelog T shirta i jeansa, moderan je još od pedesetih godina prošlog stoljeća, a današnji modeli malo su modernizirali ovaj look, nose ga u verziji bijelog topa iz čipke ili uz potkošulje užih i širokih naramenica.  Osim jeansa dugih nogavica, nose kratke hlačice raznih efekata i asimetrične jeans minice, kojima dodaju obuću raznih formi. Tako je Hailey Baldwin stilizirala svoj bijeli čipkasti top uz jeans hlače i dodala masivne tenisice s čičak trakama, a od nakita viseće naušnice  s ringovima i sunnies u stilu pedesetih godina, dodavši buntovničkom stilu dašak chica.

Shanina Shaik, također model, slično kao Hailey bira masivniju obuću uz svoj jeans mini, asimetričnog kroja, koji nosi uz body nalik potkošulji i puno srebrnih ogrlica. Renee Strijd nosi sličnu kombinaciju i svojim jeans hlačicama dodaje nekoliko tonova svjetliju jeans jaknu s acid efektima.

https://www.instagram.com/p/BQdUznlBbwU

https://www.instagram.com/p/BD9g5DYFDMS

https://www.instagram.com/p/3xCu4wlDND

https://www.instagram.com/p/Bk8OqYLH6eM

https://www.instagram.com/p/BYTxBuvjMhJ

 

https://www.instagram.com/p/BYHRLqqDINV

foto: Footwear News

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa