Inspiracija

Ljubiteljice kaputa ove sezone vole karirano!

Volite li kapute, ove sezone obratite pažnju na modele kariranih uzoraka, koji dolaze u svim kombinacijama i bojama. Najpopularniji i najnosiviji su pritom i dalje oni Prince de Galles uzorka i imitacija Burberryja, koji se smatraju basicom i ne podliježu trendovima.

Novost je da se ovi kaputi kombiniraju uz tople dolčevite i kožne mini suknje a nerijetko i uz hlače zvonastih nogavica. Izvrstan kontrast čine i suprotne kombinacije poput kaputa beige i žućkaste  nijanse, uz tamnocrvenu dolčevitu i hlače kariranog uzorka.

Odaberete li ipak kaput bez uzorka, camel ili pješčanog tona, birajte i monokromni styling, koji će vas začas pretvoriti u elegantnu, glamuroznu damu. Prugsti uzorci na kaputu su vrlo zanimljiv i fantastičan eye catcher, koji traži minimalno accessoirea ali pripazite, birajte ih samo ako ste vrlo vitki i visoki jer optički proširuju siluetu!

izvor foto: hm.com, mango.com, modamo.info

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name