Trendovi

Lookovi koji funkcioniraju 24/7: Elegantne i sportske forme su uspješan spoj!

https://www.instagram.com/p/Bq7rgP-gEIV

Ponekad ste toliko u jurnjavi, da se tokom dana ne stignete presvući, čak i večernje prigode? Rješenje za takve situacije su svestrani komadi odjeće i accessoirea, koji jednako dobro funkcioniraju tokom dana i navečer. Jedan od zanimljivijih i praktičnijih lookova je kombinacija blazera, hlača i sneakersica – mix elegantnih i sportskih elemenata, ali u plemenitijoj i luksuznijoj verziji, izrađen od visokokvalitetnih materijala sjajnih površina.

Jednom uz hlače istog tona, drugi put uz tamnoplavi jeans, treći uz bijele hlače na crtu…blazer Pallas Paris je svestran i pored raznih vrsta hlača, nosiv uz raznu vrstu obuće.

Blazer Glasgow, od istog branda, ističe se elegantnim krojem, nježnijom sivom nijansom i bijelim paspulima na reverima te odlično pristaje uz bijele pamučne hlače s crtom i sneakersice. Jednoličnost sivih i bijelih tonova razbijaju printevi na torbi i accessoireu za kosu – monogrami i leo uzorak te atraktivne naočale leptir forme.

https://www.instagram.com/p/BVl3aySlX5w

Louis Vuitton Vanity PM torbica jedna je od onih koje u trenu čak i najjednostavniji outfit pretvaraju u čisti luksuz. Izvrsno pristaje uz elegantne kombinacije, ali i mix elegantnog i sportskog stila.

https://www.instagram.com/p/B8oih_Cnrqv

Odlične uz sportske komade odjeće, ali i poneki elegantni komad, poput crnog pamučnog ili lanenog odijela, sivog blazera i bijelih hlača na crtu – sneakersice New Balance 860v2

https://www.instagram.com/p/B8HfWR1Ady_

Kaleos Shaeron sunčane naočale, izvrstan su dodatak sporty-elegant looku.

https://www.instagram.com/p/B3xFE-3n0h8

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa