Accessories Nakit

Magične kolekcije Fly i Q iz Zlatarne Celje

Kolekcija Fly inspirirana je grčkom mitologijom i dočarati će mističan izgled grčke boginje. Romantična kolekcija Q osvaja nježnošću i prozračnim dizajnom kamena kalcedona.

Prizvuk slobode i grčke mitologije spojen je u najnovijoj kolekciji Zlatarne Celje Lencia FLY. Kolekcija utjelovljuje potrebu za odlaskom u nepoznata prostranstva, otkrivanje novog i nestvarnog te osjećaj slobode i izvornosti.

Kolekcija FLY je podsjetnik na antičke simbole i očaravajuću ljepotu grčkih boginja. Ova kolekcija naglašava besprijekoran izgled, a antički simboli oblikovani u srebru dodaju notu mističnosti.

Kolekciju FLY čine ogrlica, prsten i naušnice, a namijenjena je ženama koje žele očarati svojom osobnošću.

Neodoljiva zlatna kolekcija Q svojom ljepotom osvaja na prvi pogled. Jedinstvena obrada kamena kalcedona omotanog crvenim zlatom odiše romantikom i nježnošću. Dizajnerica Désirée Kolarec je inspiraciju pronašla u nježnosti prirode. Pastelni tonovi i čiste linije ove kolekcije naglašavaju ženstvenost i osjećajnost.

Kolekciju čine prsten, ogrlica i naušnice. Kolekcija u ljubičastoj boji je dostupna u poslovnici Zlatarne Celje u Praškoj 4 u Zagrebu, a u boji nježno zelene je dostupna u Marmontovoj ulici 14 u Splitu.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,