Inspiracija Kolumne Text by Tomislav

Mala škola stiliziranja kose

U sklopu Portanova Fashion Incubatora u Osijeku su ambasadori Akademije Toni & Guy predstavili profesionalnu liniju za njegu kose label.m. Ambasadori spomenutog brenda su tim iz frizerskog studija Sasha, Saša Pušnjak, Iva Gaurina i Zdravko Soleski.

Ovo troje stilista za kosu su svim posjetiteljima objasnili i pokazali koje frizure i boje  su must have ove sezone i naravno kako  proizvodi label.m mogu pomoći i prodonijeti. Label.m proizvodi su samo tjedan dana prije Osijeka bili predstavljeni u Londonu. Prvotna namjena ovih proizvoda je bila samo za korištenje u frizerskim salonima. Međutim, oni su sada dostupni svima pa samim tim možete i vi u svoja četiri zida u samo par minuta napraviti frizuru kakvu želite.

Inspiraciju predstavnici label.m-a pronalaze u uličnoj modi. Ono što je istaknuto kao imperativ za ovu sezonu je  volumen, volumen i opet volumen a kao vrlo popularne frizure spomenuti su bob i duga kosa sa šiškama, te boje plava, crvena i smeđa.

Naravno label.m proizvodi nisu namijenjeni samo ženama već i muškarcima. Nešto što  bi se moglo svidjeti većini žena a istaknuto je u ovoj maloj školi stiliziranja  –  svi proizvodi sa kose skidaju se samo češljanjem a kako to sve ne bi ostalo samo na praznoj priči svi posjetitelji ove škole mogli su se u to i uvjeriti. Naime, frizeri su dozvolili svima koji su to htjeli da dođu i probaju kosu modela te da se uvjere kako doista ovi proizvodi kosu čine magičnom.

Text by Tomislav Vlahović

[vsw id=”p5YtDVNBnMk” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and
Kolumne Text by Tomislav

Who? I. About? Tom Ford.

Ni jedan modni promašaj me nije inspirirao na moj novi tekst, u kolumnu, pa čak ni potreba za savjetovanjem što