Trendovi

Mali format veličanstvenih detalja 2. dio

https://www.instagram.com/p/B4tztETFZ29

Blagdansko razdoblje je najljepše doba godine i izvrsna prilika da bez grižnje savjesti prošećete ulicama u šljokičastoj odjeći i malo eksperimentirate s uzorcima i stilovima. Od modnih dodataka dobro će doći mini torbica s kratkom ručkom i blistavom metalnom kopčom.

Za sivih dana dobro dođe jedna mini žuta torbica, kao “mood booster”. Topshop nudi veći izbor preslatkih modela kroko uzorka, s glatkim ručkama bez dodataka i ukrasnim kuglicama mramornog uzorka.

https://www.instagram.com/p/B5TSKxTAEV4

Mini format, ukrasne kuglice, igra prozirnih i mat površina, “torba u torbi” efekt – može li bolje uz haljinu s printom i kapute zrnate teksture?

https://www.instagram.com/p/B5JEbg4Bjn-

Puno satena i baršuna, čak i na ulici, očekuje se u blagdanskom periodu godine. Da se ovi materijali savršeno uklope u urbani ambijent, pomoći će kožna jakna i mini torbica kroko teksture, impresivne ručke i artističkih metalnih detalja.

https://www.instagram.com/p/B5Cb2Ezlp_H

Ultrapopularna mini torbica potpisa Jacquemus pristaje uz sve vrste outfita, čak i grunge stil. Vole ih kreativke koje stvaraju svoju jedinstvenu sliku bez obzira na standarde.

https://www.instagram.com/p/B5T33irFzzL

“Le petite Chiquito” by Jacquemus…i blagdanska sezona može početi!

https://www.instagram.com/p/B4m2a6sKDp_

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa