Inspiracija

Mali trikovi, veliki učinak: Problem trbuščića

Ležerne haljine, koje prekrivaju središnji dio tijela, nagužvane bluze ( s crash efektima), bluze i haljine na preklop i vezanje, ležerni i  puloveri s preklopom, odlično će prikriti problematični dio u području trbuha. S istog područja pažnju odvlače ogrlice, marame, damske kravate a isto vrijedi i za jeans, s ispranim efektima na prednjici.

Crno ipak vizualno stanjuje najbolje a evo nekih stvari na koje bi trebalo pripaziti: pasica na hlačama i suknjama ne smije stiskati, tijesno “sjesti” i činiti dodatne “šlaufiće”. Gornji odjevni predmet neka ima dosta elastičnih vlakana a apsolutni no go je remen, nošen u području struka.
Dobar izbor čine dva tona crne, npr top sa čipkom a povrh njega haljina na preklop, ovalnog ruba, nošena uz ogrlicu zlatnog tona sa medaljonom. Želite li prikriti viškove u području trbuha izbjegavajte haljine i gornje odjevne predmete koji prate liniju tijela, preusku odjeću, izrađenu iz tankih materijala. Ona će samo istaknuti ono što ne želite.
Birajte odjeću iz materijala koji ima lijepi pad a  figuru prekriva elegantno, na zaigrani način ističe obline.
To znači da će vam najbolje odgovarati odjeća s draperijama, razigranim naborima. Čak i ispod haljina ravnog kroja i ležernih A linija odjeće ističe se trbuščić, stoga, pripazite.
Strukirane haljine i etui linija haljine nisu baš laskave.

Prste k sebi od kraćih pulovera i pletiva s debljim prugama i pletenicama.
Birajte mat materijale, posebno mat efekte u području trbuha i tamnije boje, koje će ujedno stanjiti liniju. Još jedan trik: birajte krupnije uzorke, printeve, koji će umanjiti problematiku.

Sve što vašu figuru i stas ističe, nosite a to znači, dajte prednost gornjim odjevnim predmetima V izreza, središnjem kopčanju na prednjici, patent zatvaračima na prednjici, uzdužnim prugama, maxi ogrlicama i dugim šalovima. Od pomoći će biti i Shapewear, donje rublje sa steznicima, koje vizualno stanjuje čak dva broja!
Nemojte misliti da su slavne dame uvijek idealnih figura, one samo imaju fantastične trikove, kako istaknuti najbolje od sebe i prikriti nesavršenosti a to čine najčešće pomoću donjeg rublja shapewear.
Da li će neki odjevni predmet prikriti nesavršenosti linije u području struka ili ih istaknuti, ovisi i o njegovoj duljini. Što je pulover, majica dulja, to bolje. Pripazite gdje završava vaš top, majica, pulover jer upravo završetak odjevnog predmeta lovi poglede. Birajte duljinu do bokova, ona je najsigurnija.
Jaki kontrasti svijetlog i tamnog odjevnog predmeta pomiču fokus upravo u područje koje želite prikriti, stoga radije birajte mekše prijelaze boja i slojevito odijevanje.
Viškove na trbuhu najbolje prikrivaju hlače povišenog struka, neke tamnije boje pa tako i jeans, za koji je dobro da ima veliki udio elastičnih vlakana. Ako se baš ne možete odreći hlača spuštenog struka, kombinirajte uz njih ležerne, šire topove, koji ležerno padaju preko pasice.

foto: blog.modefluesterin.de, gofeminin.de

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name