Inspiracija Kolumna by Nives

Maloga? Velikoga!

Sjedili smo u zadimljenom kafiću nalik kocki, oslikanih zidova motivom kocke, satima ispred na pola popijenih kava i prevrtali izlizane teme. Ušetao je samouvjereno u lokal, kako i doliči glavnom gimnazijskom frajeru a parom špijunskih očiju pretražio i zažario prostor, usput zanijemivši razgovor nekoliko djevojaka. Nije bio Apolon, no fatalni spoj crne kose, plavih prodornih očiju, jake brade, samouvjerenog hoda, obarao je s lakoćom šiparice po školskim hodnicima i gradskim ulicama. Približio se našem stolu, izborio za mjesto u uskom separeu i izbacio mali prst, nagnuvši se prijatelju koji je učinio isto.

– Maloga? – pitao je smijuljeći se.

– Velikoga! – odvratio je ovaj uz glasni smijeh.

Bile su to interne šale, aludirale su na veličinu muškog spolovila, bezobrazno su palile maštu i stavljale sve nas u nedoumicu.

“Koji je čiji? Mali pripada…Veliki pripada…”, motalo nam se malim, naivnim glavicama koje su tada jedva nešto znale o seksu a još manje o pravoj ljubavi. Kasnije se on zaljubio u B. a Gabi u njega. Onda su zamijenili uloge.

Srednja je protutnjala ili bolje mi kroz nju, zahvaljujući turbulentnim ratnim godinama a ekipa se ponovno srela na prvom semestru studija, u metropoli.

Dan danas, kad mi spomenu žensku slabost na veličinu muškog spolovila, slatko se nasmijem, prisjećajući se tih epizoda kojima smo škakljali maštu jedni drugih, izvrtali istinu dvosmislenim dosjetkama i tajno priželjkivali naručja jedni drugih, krijući prave osjećaje.

Gabi se spetljala s njim, nisu trajali dugo jer su krivo počeli, ali su svoju zbrkanu ljubav konzumirali redovno, poput opijata.

Omamljene strašću, zatekli su ih prvi kolokviji, potpuno nespremne. Ona se snašla, on nije, iako su startali s iste razine znanja i inteligencije, iako njegov studij nije bio puno zahtjevniji od njenog.

Često joj je govorio kako je poput crne rupe, da proždire i uništava.

Bila je to i istina, uništavala je jedan po jedan njegov san iako toga nije bila uopće svjesna. Malo je pričao o njoj a svojom šutnjom i pomnim promatranjem potvrdio je kako najtiši ljudi imaju najglasnije misli.

Otkrivala se listom po listom dugih pisama, bio je to njen način komunikacije i ispovijedi. Tumačila je kako nema dovoljno vremena za kave te kako je to najbolji način jer nije željela propustiti niti jedan detalj. Možda ju je brinula i spoznaja da živi dvostruki život koji se nije usudila pustiti preko glasnica – iza plavih uvojaka, nedužnog lica i maznog pogleda krila se divlja priroda, fatalna zavodnica kojoj nikad nije bilo dosta. Ničega!

Između redaka moglo se iščitati kako njihovu ludu zabavu mogu zahvaliti njegovoj veličini, na koju je bio izuzetno ponosan. Igrali su se Ayle i Jondalara, Catherine i Nicka, Elisabeth i Johna.

Iako su o istoj temi već ispisani vagoni i vagoni literature, osmišljena razna pomagala za bogatiji seksualni život, nikad nije iscrpljena. O malom i velikom Đoki već su ispisana silna poglavlja, baš kao i o zviježđu Malog i Velikog medvjeda. Taman kad malo padne u zaborav, ponovno netko ispliva s temom, krene analizirati prednosti i nedostatke centimetara, da li je bolji višak ili manjak, nanosi li bol ili nebeski užitak.

Činjenica jest da je nama, ženama, veličina važna no možda ipak samo vizualno jer s godinama shvatimo kako nas može osvojiti i zadržati samo kvaliteta, odnosno veličina osobe, njena ukupnost i trajnost svih njenih umijeća, sposobnosti kao garancija uspješnih odnosa.

Zaljubljujemo se u zavodnike, zaglibimo s njima, rado istražujemo i ispitujemo njihovu fizičku snagu i atribute, volimo se osjećati poput sexy junakinja erotic trilera no ambiciozni umovi mnogih dama uvijek traže nove izazove, istražuju nova postranstva i pomiču vlastite granice.

Mi želimo veličinu i dubinu ali prije svega dubinu komunikacije i odnosa. Muškarci su možda i više opsjednuti veličinom od žena. Njihova nas veličina napada sa svih strana, sprijeda, bočno, straga; prijete nam da ćemo zbog iste nadrapati i nabubriti poput paprika; zabavljaju nas svojim primjercima MMS-om i u inboxu napadaju naughty sadržajima. Prijete da će nam začepiti usta sadržajem donjeg uma. Svaki drugi priželjkuje svoju veličinu upoznati sa ženskom pozadinom i hvali se titulom anal explorera zbog koje će vlasnica izgubiti glavu. Svojim veličinama vješto barataju poput joysticka a u slučaju manje veličine povlače se i oprezno nastupaju prema ljepoticama.

Iz R. primjera vidljivo je kako im veličina nekad predstavlja i smetnju, potpuno pomuti mozak te često zaborave po što su u stvari došli na studij. Radi veličina zaglave na tulumima, ne pojave se na ispitima a često izlijeću i iz ozbiljnih veza i brakova. Njihova veličina mjera je njihove snage i potencijala baš kao što je i veličina grudi u žena.

Nemamo li sreće da brzo naletimo na idealnu osobu prema našim kriterijima, isprobavamo ljubav u svim njenim dimenzijama, čak i nekoliko desetljeća a nerijetko se iznenadimo kad naletimo na podatak kako nam je za erotski užitak dovoljno svega nekoliko centimetara, zbog anatomije i osjetljivosti vagina!

Kad nakon tjedana fatalne strasti počne nedostajati teksta a zamijene ga samo duboki i teški uzdasi u slušalici, popraćeni ponekim jecajem, iznenada osvijestimo kako propuštamo krivu stvar koja se zbog animalne ovisnosti teškog srca otpušta.

Gabi i R. potrošili su svoju fizičku snagu, energiju na fatalnu ljubav, istopila se, isparila među plahtama.

Ona je nastavila sa studijem, on se vratio u rodni grad nakon niza neuspjeha na ispitima a zahvaljujuć istima postao je manje omiljen, zavodljiv, atraktivan.

Umjesto što su redovno bacali kocku, svlačili jedno drugo i kockali se osjećajima, bolje bi bilo da su igrali Scrubbles.

Možda bi umjesto šestice pala i koja topla riječ, možda bi uspjeli složiti sretnu kombinaciju.

Nives Stepinac Grgurić ( pseudonim Nives Stern) autorica je velikog broja članaka na fashion & lifestyle stranicama marla-design.com i whattafashion.com, na kojima obrađuje teme vezane uz modu i lifestyle, međuljudske odnose. Kao kolumnistica na portalu portaloko.hr obrađuje također teme iz spomenutih područja. U vezi suradnje i poslovnih ponuda molimo ostvarite kontakt putem obrasca na marla.com.hr
Fan page: www.facebook.com/Nives-Stern-521741814648685/timeline/

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name