Marla

Maria Masle i Marla

Maria Masle for Marla

Nakon sad već godinu dana uspješne suradnje mlade slovenske latino glazbenice Marie Masle i hrvatskog modnog imena Marla, kojemu je Maria zaštitno lice, održan je i drugi photosession te snimljen editorijal u kojemu je lijepa i talentirana Maria ponovno predstavila odjeću i accessoire iz najnovije Marla kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Ovog proljeća i ljeta to su bijele romantične haljine s dodacima čipke i naborima, izazovni cut out  modeli te raskošne večernje haljine sa tisućama ručno našivenih stakalaca, perlica i pailetten. Posebna pažnja poklonjena je  unikatnom handmade nakitu Marla koji dolazi u jakim bojama, za koji je dizajnerica  inspiraciju pronašla upravo u vrućim, atraktivnim latino ritmovima. Photosession za novu kolekciju održan je u predivnom ambijentu obnovljene Žitne kuće (palača Josipa Šporera) u Karlovcu, rodnom gradu dizajnerice.

Maria Masle trenutno je jedina  izvođačica koja pjeva ‘vruće’ latino ritmove na španjolskom jeziku. Od 2009. godine u društvu profesionalnih glazbenika nastupa najviše po hotelima, velikim dvoranama. Uskoro izlazi i  njezin debitanski album za koji je nedavno snimila i spot naziva “Samo gledaj” (“Solo sufre”),  u kojemu nosi dvije haljine iz najnovije Marla kolekcije te prigodni accessoire.

Interview s Mariom na slovenska-pjevacica-i-latino-diva-maria-masle
Novi editorijal na www.marla.hr

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….