Inspiracija

Marina Đarmati na međunarodnoj izložbi fotografija!

Marina Đarmati, sve poznatija mlada fotografkinja, blogerica, draga prijateljica i suradnica našeg sitea, već nekoliko mjeseci bilježi karlovačke vizure iz zraka te je nedavno primila poziv od organizatora da se pridruži na međunarodnoj izložbi fotografija, u sklopu ljetne KAbine.
“Zaista je velika čast i ponos vidjeti svoju fotografiju među inozemnim uradcima.”, rekla nam je Marina, koja je u međuvremenu dobila nekoliko priznanja i nagrada na prestižnim foto stranicama.

KAbina je karlovačka multimedijalna manifestacija koju organizira Studio 8, udruga za promicanje kulture i aktivnosti mladih. Posebno ljetno izdanje tradicionalno se održava na prvi dan srpnja, u sklopu obilježavanja rođendana grada Karlovca, uz međunarodnu izložbu fotografija koja okuplja mlade autore iz cijeloga svijeta, ove godine na temu parkova.

Za navedenu temu Marina je snimila središnji park iz zraka, točnije šanac. Parkovi u šančevima protežu se uz nekadašnje zidine grada i svojim zelenilom trajno oslikavaju vizuru šesterokrake karlovačke Zvijezde. Uz karlovačku fotografiju, izložili su se i radovi iz Novog Zelanda, Urugvaja, Slovačke, Francuske, Srbije, Austrije, Meksika, Latvije, Bugarske, El Salvadora. Sve je dodatno uljepšala svirka grupe Detonator Trio, likovno djelo Bojana Kiskija te priča autora Darka Lisca “Domine” koju su dobili svi posjetitelji. Ova je izložba definirana po načelu – jedna država, jedan fotograf i našoj Marini je pripala čast da tako jedina predstavlja Hrvatsku, odnosno Karlovac.

Čestitamo!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name