Inspiracija

Marinina fotografija “Zvjezdana prašina u moru” u sklopu informativne emisije!

Mlada karlovačka fotografkinja i višegodišnja suradnica našeg sitea, Marina Đarmati, već se u više navrata dokazala svojim talentima, pisanjem i fotografijom a današnja informativna emisija RTL vrijeme, u sklopu RTL vijesti, ostat će joj u pamćenju kao jedna od posebnijih večeri. Naime, u spomenutoj emisiji osvanula je njena fotografija “Zvjezdana prašina u moru”.

Budući da je cilj što prirodnije prikazati prirodu kao pomoć u prognoziranju vremena, Marina je uradila minimalnu obradu na uratku koji je snimljen u Crikvenici.

“Uvijek me veseli vrednovanje mog rada, a posebice kada dolazi od ovako jedne velike nacionalne TV kuće”, izjavila je ovom prigodom presretna Marina, koja je u toku večeri obaviještena kako će još jedna njena fotografija biti predstavljena Tv gledateljstvu.
Što drugo reći nego da smo ponosni na našu Marinu i njen uspjeh slavimo kao svoj!

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name