Inspiracija

Marla Art(istry) Fall/Winter 2015/16

“Umjetnosti je svrha da otkriva i slavi samu sebe te opija i oplemenjuje svoje obožavatelje; umješnost je divna crta naše osobnosti koja ekspresijom slavi i proslavlja naše talente.”, ovim mislima Marla otvara novo modno poglavlje predstavljajući artistički oblikovane odjevne predmete i modne dodatke za iduće hladno razdoblje, jesen/zimu 2015/16.

Sjećate li se mlade umjetnice iz kolekcije Marla Resort 2015? Ponovno je na tajnoj destinaciji, no ovaj put ne proučava njenu povijest, već uranja u svijet bajki i mašte, inspirirana je prirodom i njenim bićima, kao i svojim imaginarnim svijetom. U udobnom i elegantnom ambijentu umjetnica se dotiče svile i kista, uranja u svijet mašte, otkrivajući mistične oblike, a psihodeličnim bojama dočarava nam bogatu unutrašnjost. Njeni outfiti prkose trendovima i svakodnevici, spajaju umjetnost sa punk i edgy izričajem, poručujući kako nije osoba od trenda, već od stila. Tko je ona?

Svijet modnog lica iz modne kampanje Marla Art(istry) preslika je svijeta autorice i dizajnerice Marle, Nives Stepinac Grgurić, njenih unutarnjih doživljaja i fascinacije svijetom prirode i mitskih priča. Tako se i paukova mreža, kao motiv iz prirode, isprepliće u Marlinoj jesenskoj priči kao light motiv i nosilac kolekcije. Susrećemo ju u maxi asimetričnim topovima, ona je i detalj tople dolčevite i pulovera. Viđamo ju čak na capeu, zimskoj jakni i elegantnoj maxi haljini.

Puno je sati rada i ljubavi upleteno u svaki ručno izrađeni detalj i materijale koji prkose vremenu i njegovim trendovima. Osim što ove sezone nudi viziju putem enigmatične, nosive i mladenački obojene kolekcije, Marla poručuje da osvijestimo naše talente i sposobnosti. Podsjeća nas da ovladamo vještinama za zabavniju svakodnevicu, ali i osobni rast. Svojim unikatima ponovno nas podsjeća da je svatko od nas unikat za sebe, stvoren da svijet obogati svojim idejama i vještinama.

Narudžbe na marla.com.hr/contact/
Model: A. Pavičić
Design, styling: N. Stepinac Grgurić
Fotografija: R. Grgurić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name