Inspiracija

Marla Resort 2015

Enigmatičnost antike, romantične ulice istarskih gradova, skroviti prolazi za ukradene poljupce, duge šetnje bajkovitom plažom u predvečerje, predivno čisto more, mirisi Mediterana, bakinog ormara i čipke koje podsjećaju na bakine istarske prozore i filigranske tkanine, poslužili su kao inspiracija za kolekciju Marla Resort 2015.

Fluidne tkanine, meke viskoze, pamuk i čipka koja podsjeća na starinske istarske prozore, krojevi koji izgledom prizivaju doba antike te dodir arta u ručno obrađenim reljefnim detaljima i raskošnom nakitu iz blistavih stakalaca, koji izgledom i bojama podsjećaju na one iz tajne morske škrinje, zaokružili su novu Marla modnu priču smještenu na skrovito odmorište, u kojemu mlada umjetnica istražuje i proučava njegovu povijest, u društvu najboljih prijatelja, knjige, kista i boje.

Ulogu mlade umjetnice u editorijalu odigrala je mlada, uspješna poslovna žena i sve poznatiji model s talijanskom adresom, Anita Pavičić.
Kreacije i styling: Nives Stepinac Grgurić
Fotografije: Ratko Grgurić

Sve fotografije na: marla.com.hr/kolekcije/
Kontakt i upit u vezi kolekcije: marla.com.hr/contact

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name