Inspiracija Trendovi

Mass, za mjesec zabava i partyja

U čarobnom mjesecu prosincu, ideja je da se sve blješti i svijetli, od odjeće, obuće, nakita i blagdanskih lampica. Ovaj mjesec prepun je zabava i druženja i baš je zato u tom razdoblju dozvoljeno pretjerivati glamurom i raznim sjajnim detaljima.

Djelić blagdanskog ugođaja nalazi se i u ponudi MASS trgovina. Dame mogu birati između najrazličitijih modela salonki i elegantnih gležnjača, s blještećim detaljima ili bez njih, sa sjajnim metalik dodacima ili u klasičnoj crnoj eleganciji.


Posebno glamurozne su visoke pete s tankim potplatima i s dodacima poput sitnih dijamanata i kopči. Za sve one koji žele cijelu noć provesti plešući, Mass nudi veliki izbor elegantnih i sjajnih niskih cipela i gležnjača. Uz to, styling će dodatno zaokružiti i posebna mala torbica, koje također možete pronaći u Massu, baš kao i veliki izbor glamuroznih torbica, s dijamantima i šljokicama.

Elegantna obuća iz Massa omogućit će nam da zasjamo u društvu i da budemo glavna zvijezda svake zabave.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco