Inspiracija

Mazno, romantično i sexy ljeto uz Peixoto White Lace Beach Dress

Kad bi barem ljeto trajalo što duže, zauvijek, da možemo do mile volje uživati u predivnim komadima odjeće koja ne sputava, daje koži da diše i pritom još mami poglede.
Peixoto haljina s dodatkom filigranske čipke ispunjava maštarije i najprobirljivijih dama a njen off – the – shoulder dodatak dio je ovosezonskog trenda, koji je već osvojio srca mnogih djevojaka i žena. Haljina za plažu spaja romantiku i sex appeal na profinjen način a nosiva je i za hladnijih večeri uz dodatak jeansa i kvalitetnijih, finijih leggins. Zahvaljujući pomičnoj čipki, gornji dio se začas pretvara u novi odjevni predmet, izazovan top, koji niti jednog muškarca, uz mazni pogled i sexy hod, neće ostaviti ravnodušnim.

This romantic dress from Peixoto’s recent collection (available at bikiniluxe.com) is a wonderful day and night style option, with a collar of scalloped lace sexily slipping off the shoulder.

The off-the-shoulder neckline matches the insanely beautiful hem trimmed with a generous serving of rich eyelash-finished lace, ruffled as it attaches to the garment. A gauzy base in solid white or black (to match the lace) serves as a pretty base top with leggings or a Southern belle cover-up dress.

Više info na bikiniluxe.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name