Trendovi

Mephisto originals – jedinstvene kao život

 

Francuski brend Mephisto poznat je diljem svijeta po svojoj udobnosti, vrhunskim materijalima i kvaliteti izrade te dizajnu koji prati trendove i uspješno spaja klasično i moderno.

U nadolazećoj sezoni zvijezda Mephisto kolekcije je zasigurno Mephisto Originals – kultna cipela iz 70-ih koja je ponovno lansirali prije dvije godine. Ovaj bezvremeni model zadržao je svoj neodoljivi vintage izgled i svoju glasovitu udobnost, a dizajnerske intervencije u odabiru suvremenih materijala i trendovskih boja dale su mu modernu dimenziju i učinile ga poželjnim za mladu, urbanu generaciju.

 

Kampanja za novu kolekciju rađena je pod motom „Mephisto Originals – jedinstvene kao život“ s naglaskom da su to cipele za individualce, za ljude nekonvencionalnog duha, za one koji imaju sposobnost vidjeti širu sliku svijeta.

 

Kolekcija Mephisto Originals sadrži liniju Lady za žene i Rainbow za muškarce, a izbor boja je odličan i uklapa se u svaki stil odijevanja. Brend Mephisto nudi i ostale popularne linije kao što su Mobils, Sano i Allrounder, a cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

 

Fotografije: Mephisto

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa