Modna fotografija

Milica Dabović kao zaštitno lice brenda Irena G

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, novo je zaštitno lice Irena G brenda. Nedavno je Milica pozirala u luksuznim bundama iz nove kolekcije Irene Grahovac. U ulozi foto-modela, pred objektivom Andreje Damnjanovića, snašla se podjednako dobro kao i na košarkaškom terenu.

– Do saradnje sa Milicom došlo je sasvim slučajno. Gostovale smo zajedno u jednoj televizijskoj emisiji. Nešto je kliknulo između nas momentalno. Veoma jednostavno i brzo smo se dogovorile da ćemo ući u ovaj projekat. Milica Dabović je prava osoba za Irena G brend: energična, uporna, harizmatična – objašnjava Irena Grahovac, dizajnerica odjeće od kože i krzna.
Jedan dio fotografija nastao je na ulicama Beograda, pa je Milica Dabović napravila pravu pomutnju među prolaznicima. Kaže da je uživala u svakom trenutku fotografiranja i dodaje:
– Mislim da smo uradili odličnu stvar. Jako sam zadovoljna fotografijama. Inače, pratim Irenin rad godinama. Ona je stvarno posebna, neverovatno kreativna  osoba.  Izuzetno sam srećna što me pozvala da budem njeno zaštitno lice.  – ispričala je Milica.
U kolekciji Irene Grahovac za aktualnu  sezonu su glamurozne bunde inspirirane modom 70-ih godina, ali prilagođene duhu novog vremena.

To je dominantni svjetski trend, kojemu je Irena Grahovac dala svoj prepoznatljiv autorski pečat. Jako su atraktivne bunde izrađene u više boja, od različitih materijala, koje ostavljaju efekt luksuznog patchworka.

Izrađene su iz pažljivo biranih materijala različitih boja i tekstura. Od boja su zastupljene crna, paleta zemljanih tonova, električno plava.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Marla Models Modna fotografija

marla-photoblog

marla-photoblog – dnevno/tjedno nove MARLA fotografije
Marla Models Modna fotografija

Yes! We did it!!!

marla-photo.com got a NEW DESIGN ….