Inspiracija

Moda je igra u kojoj treba znati uživati!

https://www.instagram.com/p/BY30cwFFujb

Ona uvijek djeluje ležerno odjeveno, bez obzira nosi li midi haljinu, ogrtač  s uzorkom ili sock boots floralnog motiva. Darja Barannik ima osjećaj za mjeru, zna kada treba stati s kombinacijama uzoraka i formi, pa njeni stylinzi nikad ne djeluju prenatrpani, poput kostima za maskenbal.
Život u Oslu inspirira ju i za kreativne zimske stylinge pune layeringa i one  za oblačnih dana s padavinama, pa je rado viđena na gradskim ulicama.

https://www.instagram.com/p/BZUHLdfFoKX

Njeni streetstyle lookovi zabilježeni su širom Europe i na svim bitnim fashion weekovima. Darja Barannik nosi svoj samouvjereni stav poput najskupljeg accessoirea i rado pozira pred kamerama. Kakve će kombinacije nositi koji dan, ovisi o raspoloženju, no ona toliko voli modu, da smatra, kako  je dosadno opredijeliti se za samo jedan stil, pa ih rado miksa i mijenja. Zajedničko svim njenim modnim izričajima ipak je elegancija, a voli i high heel sneakresice. Svaki komad koji bira sadrži wow efekt, a to mogu biti torbica ili cipele, u službi eyecatchera. Najradije se odlučuje za statement obuću, što joj pričinjava veliko zadovoljstvo i kako kaže, popravi svaki lošiji dan.

https://www.instagram.com/p/BbFRlSiloUt

U njenoj je garderobi i dosta blazera, koje inspirirana Phoebe Philo stylinzima za Chloe, nosi i sama na način da im jedan kraj umetne u suknju. Kombinacije pastelno ružičaste i žute nalazi inspirativnima, a shopper s monogramom svestranim komadom.

https://www.instagram.com/p/Bds5dWzF6wI

Darja svojim stylinzima poručuje da u modi trebamo biti hrabri i kreativni, igrati se, pustiti mašti na volju i ne plašiti se eksperimenata. Također podsjeća da je dobro isprobati razne trendove jer to je put do izgradnje vlastitog stila. Tek kad isprobate puno kombinacija i vrsti odjeće, možete znati u čemu se osjećate najbolje. Njen je moto “Igraj se s modom, ali pritom se ugodno osjećaj!”

https://www.instagram.com/p/Bck0kobFaI3

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name