Fashion report Inspiracija

Modna revija UMAHa kao u stara vremena!

 UMAH -Udruženje manekena Hrvatske i Zagrebački velesajam su nakon nekoliko godina pauze, ponovno pokrenuli modne revije u sklopu sajma te time razveselili mnogobrojne  poklonike mode.

Na Zagrebačkom velesajmu, u okviru sajma „ Dana ljepote i fitnesa“ , UMAH   je ponovno modnom revijom „TOTAL LOOK“ privukao mnogobrojnu publiku, ljubitelje mode i ljepote i napunio Kongresnu dvoranu Zagrebačkog velesajma.

Manekeni UMAHa su u modnim izlazima predstavili i prikazali ženske i muške kolekcije koje su nosive u svakodnevnom životu ali i u posebnim prilikama. Predstavili su kolekcije  priznatih dizajnera i modnih kuća: Kotka – Krapina, Axa Moda -Zagreb, Martina Felja – Zagreb, Greta Gudelj – Zagreb, Galić Design – Split, Art Dizajn – Krapina, Marla – Zagreb, For Ladies Handmade – Zagreb, Modna sova – Zagreb, Dora – Zagreb i La Marye – Zagreb.

Uz poneke spektakularne kreacije, za ljubitelje avangardnije mode, ovom revijom dizajneri su prikazali i nosive, lijepe, moderne i kvalitetne modele, koji će sigurno naći svoje mjesto u svakodnevici, dnevnim i večernjim stylinzima ali i svečanim trenucima.

U večeri ljepote i mode na Zagrebačkom velesajmu,  UMAH je ponovno pokazao da je na dobrom putu da ponovno vrati svoj stari sjaj, koji je nosio godinama.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Fashion report

We like…Hugo Boss Orange Fall 2010

Model kvartet Noot Seear, Boyd Holbrook, Anne Vyalitsyna i Mihaly Sepreny u kampanji Boss Orange Fall 2010! Vesela skupina zaljubljenih
Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da