Inspiracija

Modni brend za male boginje – Donna Dee

Uspješna dizajnerica nakita Milena Ulić nedavno je lansirala novi brend odjeće za najmlađe naziva Donna Dee! To je njezin novi projekt na kojem radi usporedno s brendom De Lena. Za pokretanje dječjeg brenda dizajnerica se odlučila nakon dugog razmišljanja i potrebe za odukom poslije napornog razdoblja. Slobodno se može reći kako putem Donne Dee ona još više istražuje i razvija vlastitu kreativnost pritom se poigravajući za nju novom formom u modnom smislu – dizajniranju odjeće.

Donna Dee zamišljen je kao brend za male boginje, a svoju prepoznatljivost na tržištu gradit će korištenjem specifičnih krojeva te materijala poput tila. Iako je tek nedavno pokrenut, javnosti je već predstavljena prva kolekcija i to na ekskluzivnoj reviji u Splitu. Riječ je o kolekciji za djevojčice koja se sastoji od nekoliko modela za aktualnu sezonu proljeće/ljeto. S obzirom na to prevladava jarko – ružičasta boja, a korišteni su materijali poput tila i pamuka. Osim suknji izrađenih od tila, kolekciju obilježavaju i jednostavne majice cvjetnog uzorka te topovi s ručno apliciranim cvjetnim aplikacijama.

Za ovaj, novi poslovni pothvat, dizajnerica je najveću podršku dobila od splitske modne dizajnerice Olgice Hathaway poznatije kao Pinky s kojom je i surađivala na prvoj kolekciji.

Olgici sam najviše zahvalna na realizaciji ovog brenda. Upravo sinergija naših energija zaslužna je za suradnju na prvoj kolekciji. Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima koji su nam povjerili svoju djecu i tako omogućili kvalitetno predstavljanje. Vjerujem da će ih u budućnosti biti još mnogo. – rekla je Milena Ulić.

 

Trenutno je u planu širenje na liniju za odrasle dok je nova kolekcija brenda De Lena također u pripremi. Inače, brend De Lena neko vrijeme prisutan je na području Azije, a u Hrvatskoj je postao poznat kao nakit od čipke koji se aplicira direktno na kožu. Dizajnerica se nada sličnom uspjehu i s Donnom Dee te se raduje budućim kreativnim i poslovnim izazovima.

Foto: Željko Šunjić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name