Inspiracija

Modno Fotografska radionica Fall Into Fashion Workshop

Petu godinu za redom, od 7. do 10. svibnja u Hotelu Palazzo Poreč, održava se međunarodna modna radionica Fall Into Fashion Workshop. Skup kreativnih modnih radionica za manekenke, manekene, fotografe, dizajnere, visažiste i frizere koji na ovaj način tijekom 4 dana mogu steći osnovna znanja i iskustva o svijetu mode te neophodno samopouzdanje za ovaj posao.

Cjelodnevne radionice su izvrsna škola svim modelima koji će imali priliku osjetiti atmosferu kao i način rada, ali i naučiti pozirati u svim uvjetima kao i prošetati modnom pistom u prekrasnom Cafe del Maru. Veliko znanje i praksu steći će i fotografi, koji će imali priliku na licu mjesta saznati sve o modnoj fotografiji, vođeni poznatim svjetskim imenima fotografije Federico Barbieri (Italija), Robert Gojević, Igor Dugandžić i Nenad Šimunić ( Hrvatska).

 

Koliko je događanje priznato potvrđuje i dolazak brojnih sudionika iz različitih djelova Hrvatske te zemalja Europe, među njima miss svijeta Giulia Moreale, dva mistera turizma Ivica Prižmić i Matej  Cvitanović, Juro Jakovljević, hrvatski glumac i model.

Modele će krasiti dizajnerska odjeća by Tatjana Pantoš, Greta Gudelj, Maja Krsmanović (Srbija), Martina Kuzlić, Mateja Bosek, Marla, Saxx, Elle, Daniel Gallotti, Bariba i kupaći kostimi Pletix, a njihov izgled će upotpunjavati nakit Leane Spalatin, JO Art by Jadranka Orihovac, naočale Gepetto by Woody, dizajnerske torbe Be Artist.

Za frizure i šminku pobrinut će se Hair studio Undercut, Salon za uljepšavanje Melody, Didi Pecig, Simona Štefanac, Iva Berišić, Le Beauty Mansion – Valentina Zuzic.
Ne propustite atraktivnu modnu reviju 09. svibnja u 21. sat na staroj gradskoj rivi ispred prestižnog Cafe del Mara, vođenu od strane Borisa Kosmača najboljeg hrvatskog i europskog imitatora. Osim što je imitator i koreograf, vlasnik je prestižne modne licence Ford Models za Super Model Hrvatske, Super Model svijeta i za Bosnu i Hercegovinu, Miss i Mister turizma Hrvatske.

Pozivamo vas da nam se slobodno pridružite za vrijeme održavanja Fall into Fashion Workshop-a na ulicama grada Poreča i tko zna, možda i Vi postanete jedan od naših modela…

FALL INTO FASHION ON FACEBOOK

https://www.facebook.com/FallIntoFashionWorkshop

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name