Inspiracija

Moj život ispred kamere: Marina Đarmati u novoj Philips kampanji

Živimo u tehnološki vrlo naprednom dobu, iako se možda na prvi pogled ne čini tako, do sada isključivo informacijski pojam umjetne inteligencije možemo pronaći svuda oko nas. Philips je spremno odgovorio na potrebe potrošača koji ne žele samo visokokvalitetne uređaje, već tehnologiju koja im pomaže da postignu brže i više, te je tako patentirao jedinu parnu postaju na svijetu koja koristi umjetnu inteligenciju pomoću ugrađene kamere.

Za potrebe lansiranja tehnološki napredne parne postaje PerfectCare 9000 Series, Philips se odlučio za nesvakidašnji pothvat i organizirao profesionalno snimanje. Prvi put u Hrvatskoj, u sklopu priče Moj život ispred kamere, javnosti su predstavljeni renomirani hrvatski urednici i novinari – ispred članaka. Tako su se u ulozi fotomodela pronašli Jasminka Bračanov, Nikola Grbin, Alma Premerl Zoko, Zvonimir Pelko, Dina Plevnik Hajduk i Marina Đarmati koji su iskusili svjetla reflektora, prepustili se u ruke stručnjaka i ušli u svijet inovacije.

Kreativne fotografije potpisuje Andrea Mulder, dok je za potpuni sjaj glavnih aktera zaslužna vizažistica Klaudija Kelemović.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name