Fashion report Kolumne Modni dizajneri Text by Marijana Skender

Montura 2013: Kolekcije domaćih dizajnera u Dioklecijanovim podrumima

Ovoga vikenda, 03. i 04. svibnja, Split će ponovno ugostiti neke od najboljih domaćih dizajnera.

Na modnoj manifestaciji Montura-Split fashion destination,u jedinstvenom ambijentu podrumskih dvorana u Splitu,aktualne kolekcije predstaviti će četrnaest dizajnera:

Arileo, Damir Begović i Domagoj Štimac, Envy Room, Fjabe i Sin Factory, Hippy Garden, Ivica Skoko, Igor Galaš, Ivan Ledenk, Modna kuća Mak, Marina Design, Matija Vuica, Modni studio Galić, Martina Felja, Morana Krklec

Modna manfestacija Montura-Split fashion destination nastala je kao rezultat višegodišnje želje i potrebe da se i u Splitu pokrene aktivna modna scena te da se i Split kao jedan od najljepših gradova ucrta na modnu kartu Hrvatske.

Direkcija Monture iznimno je ponosna što su hrvatski dizajneri i predstavnici hrvatske modne industrije pokazali veliki interes za sudjelovanje što je dokaz da je Split poželjno tržište za njihove proizvode.

Druga večer manifestacije biti će posvećena FESTIVALU FRIZURA,kojim se između ostalog želi ukazati na neraskidivu vezu između mode i frizerstva.

Text by Marijana Skender

 Fotografije: Željko Šunjić

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Fashion report

We like…Hugo Boss Orange Fall 2010

Model kvartet Noot Seear, Boyd Holbrook, Anne Vyalitsyna i Mihaly Sepreny u kampanji Boss Orange Fall 2010! Vesela skupina zaljubljenih
Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and