Trendovi

Mrežasti uzorak dio je casual, elegantnog i active wear stylinga

https://www.instagram.com/p/BYstPQNh90u

Aktualni, trendovski materijal je mreža, krupnih i sitnijih otvora, koja se ne nosi samo ljeti preko bikinija i crop topova, već i u jesen, na desetke načina. U dnevnim prigodama nosiva je ispod blazera, kao top, a navečer je detalj haljine ili suknje.
Streetstyle zvijezda Tamu McPherson voli mrežaste haljine by Lisa Folawiyo, koje kombinira sa bijelim zatvorenim cipelama mules, a blogerica Carola Pojer, majicu mrežastog uzorka nosi uz ozbiljan poslovni outfit – crne hlače i mokasine, beige kaput.

https://www.instagram.com/p/BZvtX8GnSWE

Ostala odjeća izrađena iz ovog specifičnog materijala, koja se ističe u mnoštvu, su haljine potpisa Self Portrait, Costarellos i Alexander Wang, suknje A linije by Coast, ali i active wear odjeća Dsquared2, gležnjače Christian Louboutin.

https://www.instagram.com/p/BZwp7lyn_TH

Smatrate li mrežu ipak preprovokativnim materijalom u svom odjevnom stilu, isprobajte kako vam pristaje detalj nakita ukrašen mrežom, poput  YUNOTME Black Mesh Nemo rajfa za kosu.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa