Inspiracija

Muški modni influenceri: Brian Chan

https://www.instagram.com/p/BRZE-ZCgU_6

Muškarci i moda? Ili bolje, postoje li istinski zaljubljenici u modu i odijevanje, izgrađenog stila i koliko ih ima? Da i sve ih je više.
Neki među njima vrlo su popularni influenceri i modni blogeri, s tisućama pratitelja na društvenoj mreži. Njihov je stil toliko dobar da ga se isplati proučavati i na njemu učiti. I ono što je najbitnije, za svoje stylinge ne koriste samo odjeću i accessoire najslavnijih svjetskih imena, nego su majstori u kombiniranju high class i low cost komada.

Volimo zaviriti na instagram profile najpoznatijih muških ljubitelja mode i influencera, radi inspiracije i zanimljivih modnih rješenja, za sve prigode.

Brian Chan ima moto “Dress well, eat well, live well” i poznat je po vrlo uspješnom kombiniranju boja i uzoraka. Opisuje se kao Esquire collective member, a na njegovom instagram profilu možete pronaći puno inspiracije za vlastite stylinge.

https://www.instagram.com/p/BQ9Ml36geYc

 

https://www.instagram.com/p/BQ3Tn4bABZd

 

https://www.instagram.com/p/BQy74WhAPOW

https://www.instagram.com/p/BQYOlbGF1IM

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name