Inspiracija

Muški modni influenceri: WMBW

https://www.instagram.com/p/BaJrj88gkEW

Muškarci i moda? Ili bolje, postoje li istinski zaljubljenici u modu i odijevanje, izgrađenog stila i koliko ih ima? Da i sve ih je više.
Neki među njima vrlo su popularni influenceri i modni blogeri, s tisućama pratitelja na društvenoj mreži. Njihov je stil toliko dobar da ga se isplati proučavati i na njemu učiti. I ono što je najbitnije, za svoje stylinge ne koriste samo odjeću i accessoire najslavnijih svjetskih imena, nego su majstori u kombiniranju high class i low cost komada.

Volimo zaviriti na instagram profile najpoznatijih muških ljubitelja mode i influencera, radi inspiracije i zanimljivih modnih rješenja, za sve prigode. Ovaj put predstavljamo vam blog What My Boyfriend Wore.

Sergio Ines is the star of blog What My Boyfriend Wore. It is a fashion diary with a difference. He brings class to the casual, and fun to the formal. WMBW has won Sergio accolades such as GQ’s Best Dressed and The Fashion Spot’s Top 20 Men’s Fashion Blogs.
In his interview for unum.la, Sergio tells about what it is like to live in Cape Town, how to get dressed in the morning, and what his hopes are for the future of WMBW:

unum.la

https://www.instagram.com/p/BaHJLmxAj9F

 

https://www.instagram.com/p/BZjHnYTAghn

https://www.instagram.com/p/BYLg-y6AJ7M

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name