Inspiracija

Na koncert u neutralnim tonovima s atraktivnim detaljima

Sezona je ljetnih festivala i koncerata na otvorenom, a temperature zbunjuju naglim porastom i padom u svega nekoliko sati. U takvim okolnostima, prilično je teško složiti funkcionalan i atraktivan look, koji će zadovoljiti sve uvjete boravka na otvorenom. Tražite li inspiraciju u outfitima Coachelle, vjerojatno primjećujete kako festival goers uvijek nose slične komade odjeće, najčešće crop topiće u svim varijantama od heklanih do modela iz jeansa, hot pants ili pallazo hlače. Od obuće najčešće nose kaubojke ili gumene čizme u slučaju jače kiše. Boho izričaj i oskudni komadi odjeće najpoželjniji su među mladima koji su u stanju satima boraviti na livadi ispred pozornice i plesati.

Oskudni outfiti nisu izbor starijih ljubitelja koncerata na otvorenom stoga smo potražili komade u otmjenijoj varijanti koji spajaju atraktivnost i funkcionalnost primjerenu zrelijoj dobi i koncertu na gradskom trgu.

Bijela oversized košulja izvrstan je basic za gradnju looka, a možete ju upariti s bijelom mini suknjom XXL cvjetne aplikacije. Košulja i takva suknja iste boje, djelovat će poput ležerne, zabavne haljine. Kombinaciji možete dodati kraću jaknu iz velura boxy kroja ili s resama, a poseban začin bit će kaubojske čizme piton uzorka. One mogu biti i iz umjetne kože, što je bolji izbor u slučaju iznenadnog pljuska. Cijeli styling odlično će dopuniti ogrlica i torbica s drvenim perlama.

Ne volite li mini suknje, ali ipak želite malo pokazati noge, birajte maxi haljinu ili maxi suknja s resama crne boje. Odlično će joj pristajati gležnjače piton uzorka s manjom petom i vrećasta mini torba.

.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name