Inspiracija Kolumne Text by Durica

Na mostu nađeš, na ćupriji izgubiš

Sex

Pišete priče? Na putu ste da napišete vlastiti roman? Imate bogatu maštu, ne napušta vas nadahnuće? Izvrsno, dobrodošli ste na naš site jer mi otkrivamo nove talente i pratimo rad već proslavljenih autora. Za početak donosimo priču naše suradnice Durice i…čekamo vaše, jer pisanje je dio dobrog lifestylea!

Snimio ju je pored gajbi egzotičnog voća u trgovačkom centru, gdje je danomice džabalebario nakon puštanja iz krletke. Stajala je okrenuta leđima. Uvijek bi ga razdražili ti kretenski nazivi. Kako li se zvalo ono sitno sranje koje je proučavao u jučerašnjoj ophodnji? Kumnešto. Nije mogao zapamtiti. Nije mu dalo mira. Polagano se došetao i potražio naziv sitnih narančastih plodova smještenih pored mesnatih, prezrelih papaja. Usne su mu nečujno oblikovale riječ kumkvat, dok mu je pogled polagano klizio niz njene pozamašne guzove. Osjeti komešanje u preponama i žurno svrne pogled na oble, sočne papaje od kojih mu slina navali u usta.
Previše je vremena prošlo, ogorčeno je pomislio. Posljednji put kada je iz ovakve blizine nesmetano proučavao žensku pozadinu nalazio se u bolničkom krevetu, nepokretan i beživotan. Nakon žestokih grčeva i izbacivanja sadržaja stegnutog želudca u krilo sustanara u ćeliji, hitno su ga prevezli u zatvorsku bolnicu na odstranjivanje beskorisnog crvuljka. Bilo je to davno, skoro na početku izdržavanja dugogodišnje zatvorske kazne. Unatoč postoperativnoj boli, u nekoliko se navrata drsko zabuljio u slatku guzu mlađahne sestre, sve dok ga nije uhvatila na djelu i pogledala ga s izrazom posvemašnjeg gnušanja. U trenu je zamislio svoje ruke oko njenog vrata, a lice joj se pretvorilo u ono njegove majke. Pomislio je kako joj je odvratan, baš kao što je bio odvratan i vlastitoj roditeljici kad bi se, nakon seta čudovišno brutalnog premlaćivanja kablom glačala, od boli i straha pomokrio po nogama.

Okrenula se i pogledala ga ravno u oči. Zamalo je ustuknuo od ružnoće njene pojave; lice prekriveno napadnom i neukusnom šminkom davalo joj je izgled transvestita, no ni sve te mackarije nisu mogle umanjiti grotesknost njenog organa njuha. Nos joj je bio toliko golem i u nesrazmjeru s ostatkom lica da je, već sa smiješkom na usnama, pomislio kako ga podsjeća na onu čudnovatu zvijer od tapira. Ipak, u pogledu joj je nazreo zaprepašćujuću količinu žudnje koja ga je navela na trenutno djelovanje.

Polagano je polizao gornju usnicu gledajući je netremice u oči, lagano kimnuo glavom u pravcu izlaza i odmjerenim se korakom zaputio u smjeru blagajne. Shvatio je da je progutala udicu kad se ni minutu kasnije našla pored njega na mračnom parkiralištu. Šutke je krenula prva. Slijedio ju je u stopu. Hodali su u tišini neko vrijeme, a on se pitao ima li pička još uvijek isti, neobičan okus koji je bio svojevremeno iskusio, pa čak i pička ovako ružne žene.

„Sve su žene u mraku iste“ govorila mu je majka u više navrata, dok mu se noću uvlačila u krevet i tjerala ga da ju oralno zadovolji. Ponesen tim sjećanjima, gurne ruku u džep da smiri nadraženo spolovilo, te napipa hladan metalni predmet koji se ispostavi usnom harmonikom, oproštajnim darom zadnjeg cimera u buksi. Iznenada ga spodoba pored njega prene iz snatrenja naglo skrećući u maleno dvorište koje je krilo trošnu prizemnu kućicu.

Prostorija se mogla okititi raznovrsnim epitetima, no „prozračan“ nije bio jedan od njih. Zapuhne ga ustajao zrak i vonj vlage koja se protezala polovicom stropa. Brzo je ugasio svjetlo i u polumraku promatrao njeno živahno razodijevanje. Sjela je na rub kreveta, potpuno naga, a on ju je uhvatio za nabrekle, podatne dojke. Zacvilila je od užitka, a onda mu je gurnula ruku u gaće. Polegnuo ju je na krevet i odlučio provjeriti svoje nedavne nedoumice o okusu unutrašnjosti njenih bedara. Uskoro je bio u njoj, potpuno krut, a ona ga je snažno obuhvatila nogama i zabila mu nokte u leđa. Nakon nekoliko trenutaka je nekontrolirano izlio sjeme u njenu rascvjetalu pičku i onemoćalo se stropoštao na tvrdi madrac. Minutu kasnije, već je spavao.

Probudio ga je reski zvuk motorne pile kombiniran s opojnim mirisom kajgane. Vrzmala se oko štednjaka zabavljena pečenjem, a on je poželio da mu ostane okrenuta leđima. Ustao se i počeo razgledavati sadržaj staklene vitrine prepune knjiga, keramičkih figurica, nekoliko zahrđalih karburatora i kojekakvih čudnovatih drangulija, a ona ga je prešutno pustila da istražuje. Uoči isječak iz novina, izvještaj u kojima su navedene tri nagrađene novoizabrane hrvatske riječi: zatipak, nekapnica i dodirnik. Pogled mu potom privuku dva poznata naslova; Andrićeva „Ćuprija“ i Zolina „Nana“. U toj se radilo o nekakvoj kurtizani, ako ga je sjećanje još služilo.

„Ove je imala i moja majka“ izusti muklim glasom. „Samo mi nemoj reći da si i ti nekakva profesorica književnosti.“ Pognula je glavu i osmjehnula se otužno.
“Nekad bila“ reče sjetno. „A ti? Koja je tvoja životna priča?“ upitala ga je, ponovno ga pogledavši u oči. „Prošli sam tjedan izašao iz zatvora“, izgovorio je polagano. Zašutjela je na trenutak, a onda pomirljivim tonom izustila: “Nema veze, ne zanima me što si napravio.“

Prišla mu je i grčevito ga zgrabila za ruke; s molećivim i očajničkim izrazom lica je promucala: “Možemo li se vidjeti opet? Ja…tako sam usamljena i željela bih…“ Dlanom joj je prekrio usta i prekinuo je u pola rečenice. „Samo zato što sam te možda oplodio, ne nadaj se da ću te i zaprositi“, grubo je odvratio.“ Iznenada je zajecala, a on se načas postidio vlastite drskosti. „Oprosti,, ali mislim da to ne bi bilo dobro za tebe. Imam…problematičan odnos sa ženama“ objasnio je. Nastavila je jecati sve većom žestinom što ga je na trenutak razjarilo pa joj je, susprežući rastući nemir, napetim glasom rekao: “To nije razlog za ovolike suze, naći ćeš ti već nekoga“.
Rukavom je otrla suze, zašmrcala još nekoliko puta pa ga pogledala staklenim pogledom. “Ima još nešto što ti moram reći. Imam…“ zašutjela je i poniknula pogledom. „Da, što imaš?“ nestrpljivo je poviknuo. „Hajde, reci već jednom, ženo, nemam cijeli dan za tvoju jednu rečenicu!“ Oči su joj se zacaklile, a usne odjednom izvile u luđački, bezglasni cerek. Okrenula mu je leđa i počela strugati ostatke kajgane s tave. „Imam hepatitis C, tako da znaš. To imam“ izgovorila je jasnim glasom. U sekundi je bio iza nje, lagano joj dlanovima obujmivši vrat.

Pogled mu je protutnjao vitrinom i ponovno se zaustavio na Nobelom nagrađenoj knjizi. Dok je soptala hvatajući zrak, prisjetio se još jedne majčine izreke: Na mostu nađeš, na ćupriji izgubiš.

 foto: www.fanpop.com

Text by Durica

[vsw id=”byWj2yKZk0E” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Interview Text by Durica

Bitemystyle, FunkThePunk & Zoran Aragović!

Uz njegovo se ime na modnoj sceni vežu samo hvalospjevi, a svaka njegova kolekcija izaziva oduševljenje publike i potvrdu kritike.
Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and