Inspiracija

“Najbolje stvari se događaju kad dopustimo životu da nas pozitivno iznenadi!”

Vrijeme je blagdana i čestitki, a jedna od najljepših stigla je od naše dugogodišnje prijateljice i suradnice Marine Đarmati. 
Kao i svake godine, draga Marina obratila se i našim čitateljima, predivnom božićnom porukom, koja će, vjerujemo, osvijetliti mnoga srca, a posebno ona umorna od borbe, ali puna nade.

“Zadovoljna žena je sretna žena, a to sam s ovom godinom dobila. Osjećaj ponosa, sreće i ispunjenosti su najdragocjeniji. Želim ih zato svim čitateljicama i čitateljima WhattaFashion-a. Kad se pogledaju u ogledalo, da ne promatraju samo vanjski izgled, već da prepoznaju unutarnju snagu koja izvire iz očiju željnih novih uspjeha. Najbolje stvari se događaju kad dopustimo životu da nas pozitivno iznenadi. Neka vam 2020. bude najsretnija godina do sada!”

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name