Accessories Nakit

Najtraženiji darovi za početak nove školske godine

Kako se školski praznici i dugo bezbrižno ljeto privode kraju, brojne roditelje, bake i djedove prožimaju osjećaji uzbuđenja, ponosa, nostalgije i straha dok promatraju svoje najmlađe u pripremama prvih samostalnih koraka na putu odrastanja i zrelosti. Kao najbolju uspomenu na te važne trenutke ali i simbol ljubavi i pažnje roditeljskog doma zlatarne Zaks donose listu neodoljivih modnih dodataka, posebno traženih diljem Hrvatske upravo povodom početka nove školske godine.

Iz Anđeoske kolekcije zlatnog i srebrnog nakita, čije je zaštitno lice upravo školarka i mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić, ističu se narukvice s motivom anđela, uz dodatak špagica u jarkim bojama ili raznobojnih perlica. Neka vaše najmlađe anđeli čuvaju tijekom cijele godine, a dobro je znati da je cijela linija hrvatske proizvodnje.

Ogrlice i narukvice s decentnim privjescima, dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj, razvući će osmijeh na lica vaših princeza. Osim toga, darivanjem motiva poput anđela i uvijek traženih simbola kao što su leptirić, srce, djetelina ili križić, svojim najmlađima poklanjate trajnu vrijednost, a anđelima poručujete i da su zaštićeni i pri svim novim izazovima koji ih očekuju, iako im u tom trenutku niste u neposrednoj blizini.

Uz Anđeosku kolekciju nakita zlatarni Zaks, u ponudi se ističu i planetarno popularne te uvijek tražene narukvice i ogrlice s imenom, personalizirane inicijalima ili porukom po želji, koje je još od svog prvog televizijskog pojavljivanja popularizirala Carrie Bradshaw.

Stoga obradujte sebe ili svoje najmlađe nakitom s motivom anđela ili onim izrađenim po narudžbi koji će ispisanom porukom, nadimkom ili datumom simbolizirati vašu povezanost, bliskost i nezaboravne trenutke na putu odrastanja.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslavite velike datume i emocije istih zabilježite trajno – ne postoji ništa ljepše!

Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite popuste: do 50% na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata. Iz sniženja su isključene medicinske naušnice, poklon bonovi i nakit po narudžbi.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,