Inspiracija

Nanny boots više nisu dosadne!

https://www.instagram.com/p/BWZGJf_AVqL

Blogerica Sofia Sanchez de Betak u komplet looku by Valentino, dokaz je da visoke cipele na vezanje, Victorian Governess – nanny stila, uopće nisu dosadne i nosive samo uz hlače. Ova trendovska obuća sezone, često podebljeg đona, vrlo uska u području gležnjeva, dolazi u izvedbi iz lakirane kože, ali i color blockinga, poput kombinacija crne i bijele.

https://www.instagram.com/p/Ba8pkzwlmq3

https://www.instagram.com/p/Ba9SwbvlIk1

Neki modeli čak nalikuju klizaljkama, poput Lara by Sergio Rossi, a  ponekad su ovi kontrasti toliko zanimljivi, da postaju sjajan eye catcher koji podiže svaki styling. Model Steve Madden Laurie White Combat Boot spaja kontrastnu bijelu i crnu boju, deblju petu i nazubljenu platformu, a  model Minelli Gerda kontrast crnih i metalic površina smješta na petu i time stvara vizualnu igru nedostajanja petice.

Nema sumnje, gležnjače s punom, visokom petom, jednako su funkcionalne i atraktivne kao i one s niskom jer nazubljena platforma jamči stabilnost na skliskom terenu, a detalji poput visoke pete, kontrasta u bojama te raznih nitni i kopči, poželjan su dodatak koji daje stilsku sigurnost.

foto: pinterest

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name