Trendovi

Neka blista, neka sjaji!

https://www.instagram.com/p/B53n3YwIFRT

U modnom svijetu, nakit od perli odavno je poprimio veće dimenzije, a ove sezone dodana mu je i masivnost, pomoću krupnih creola.

Creola na creolu, ukrašena perlama, prirodnog porijekla ili izrađenima iz umjetnih materijala, hit je sezone koji ne biste trebali propustiti.

https://www.instagram.com/p/Bw-DTcQnI0r

Krupnije perle ove sezone ne ukrašavaju samo naušnice, već sele i na ukosnice, tvoreći s njima zanimljive, elegantne kompozicije.

https://www.instagram.com/p/B6YCt4EgjSy

Perlama je mjesto i oko vrata, a nanizame na dekorativni lanac ponekad tvore i neočekivane, ali još uvijek dopadljive kreacije, inspirirane dekadencijom i dekompozicijom.

https://www.instagram.com/p/B5-6FBSoEK8

 

Perle imaju veliki nastup u ovogodišnjim modnim kolekcijama. Nakit koji ih sadrži inspiriran je barokom i najčešće većih dimenzija. Louis Vuitton smješta ih na naušnice v forme, zajedno s poludragim kamenjem,

 

a iz ateliera Alexander McQueen dolaze izuzetni primjerci narukvica s krupnom i manjom perlom te masivnog prstenja ukrašenog perlom i paukom.

Nakit od perli i s detaljima perli ne mora biti skupocjen. Perle ne moraju biti prave da bi kompletan dojam bio elegancija i luksuz. Danas postoje fantastične kreacije takvog nakita u economy varijanti, kojima možete oplemeniti outfit.
Ako volite eksperimentirati s raznim modelima nakita, koji vam je cjenovno prihvatljiviji, inspirirajte se najpopularnijim formama i potražite slične komade u high street verziji.

https://www.instagram.com/p/B3cXw7ToYkN

https://www.instagram.com/p/B7SxGjFgFQI

https://www.instagram.com/p/B5odShJAY3D

https://www.instagram.com/p/B7MclmSpNoz

https://www.instagram.com/p/B6H5H0LJyNE

https://www.instagram.com/p/B18qZcUiSnW

foto pinterest, instagram

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa