Trendovi

Neon pink za upečatljivu romantičarku

Volite li romantičan stil? Znate li da u modnom svijetu postoje čak četiri romantična izričaja? Jedan od njih je raskošna, bogata romantika, koja se odlikuje upečatljivim bojama, poput intenzivne pink. Nju se ne može ne primijetiti pa žena koju ju bira treba biti puna samopouzdanja. Intenzivna pink uglavnom se bira za jednostavnije krojeve, s ponekim zanimljivim detaljem.

Odlično izgleda u edgy varijanti, spoju s crnom ili tamnom bordo.

Ove hladne sezone  je in sve što djeluje kao da je izašlo iz bajke.  Dame koje obožavaju luksuz, ekstravaganciju, ženstvene krojeve, intenzivnije boje, birat će girly pink, mnoštvo nabora i volana, a kao kontrast ove sezone uz pink se kombinira crni široki remen i nosi u području struka.

Klasične crne strappy sandale nisu najudobnija obuća koju možete nositi, ali zato su savršeni modni začin intenzivno pink odjeći. Pravilo uz pink komade odjeće glasi: “Što ekstravagantniji look, to modni dodaci moraju biti tiši”.

https://www.instagram.com/p/Buyr3TdHPoL

Uz intenzivne pink komade odjeće upečatljivih krojeva, odlično pristaju crne torbice i cipele, stakleni ili dijamantni nakit.

https://www.instagram.com/p/Bx3CaZ6AWNa

Pink haljine vole crne pumps i sandale s remenčićem, a divno se slažu i s nijansom ciklame.

https://www.instagram.com/p/BijXDGwAwwm

foto pinterest, instagram

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa