Inspiracija

Nježno, svilenkasto proljeće uz “Bold Softness” by Catrice

Kozmetički brend Catrice uvijek ide ukorak s trendovima, što potvrđuje i svojom najnovijom limitiranom kolekcijom make upa pod nazivom “Bold Softness”.
Pastelni tonovi su “in” ovoga proljeća, a ova kolekcija savršeno kombinira nadolazeće trendove. U kolekciji se nalaze dvostruka sjenila u tri boje. Svako sjenilo sadrži svjetliju i tamniju nijansu ružičaste, mauve i mint zelene boje. Volumizirajući ruževi kremaste teksture dolaze u nježno rozoj i intenzivno crvenoj boji.

U kolekciji se nalazi i korektivni puder u obliku mozaika i tri korektivne nijanse kako bi se postigao savršeno ujednačen izgled kože. Puder sadrži i ogledalce što je posebno korisno i praktično za sitne popravke tijekom dana. Lakovi za nokte dolaze u četiri boje, od kojih su tri savršene pastelne nijanse mint zelene, mauve i roze boje, a četvrta je intenzivno roza nijansa.

Sve lakove karakterizira lagano nanošenje, dugotrajnost i satenski sjaj. Novost u kolekciji je svakako parfem u boliku olovke koji je jednostavan za nanošenje i za nošenje u torbici.
“Bold Softness” kolekcija će biti dostupna od ožujka 2016. godine, a nadamo se da će biti dostupna i na hrvatskome tržištu.

Text by Ksenija Vekić

foto: catrice.eu

[vsw id=”aVqTC7uJntI” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name