Inspiracija

Nosiv od jutra do večeri – pliš

Stil ili imate ili ne, ali to ne znači da se on s godinama ne može izgraditi. Štoviše, inspirirajući se outfitima slavnih fashionistica i street stylericama i sami možete oživjeti maštu, osmisliti fantastične kombinacije.

Stoga hrabro isprobavajte što vam najbolje pristaje i u čemu se najbolje osjećate, a volite li meke, tople materijale, svakako ove sezone ubacite poneki komad iz pliša u garderobu. Od potkošulja, topića, pa sve do cipela i torbi, chokera, sve je ove sezone u plišu i to u žutoj, smaragdnozelenoj, tamnocrvenoj, tamnoplavoj, sivoj i crnoj boji.

Prada nudi pliš od glave do pete u svojim otmjenim haljinama i kompletima, a smješta ga i na cipele s remenčićima, pune pete i s platformama. Valentino predlaže kombinaciju dolčevite boje kože i žute pliš slip haljine, a Rochas ležernu smaragdnu haljinu iz pliša, kombinira sa maxy mašnom i crvenim dokoljenkama.

Pliš, svestrani materijal, posebno je bio popularan sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a želite li svom looku dati plemenitost, ponesite ga i u dnevnoj varijanti, gdje odlično funkcionira uz plavi jeans i pumps na vezanje, visoke pete.
Svoj odjevni komad iz pliša držite uvijek na vješalici, kako se ne bi stvarali pregibi i nabori na površini materijala.

foto: fashion.allwomenstalk.com, FashionFiles, whowhatwear.com, pinterest.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name