Kolumne Text by Ajnira Muminović Trendovi

Nova klasika

Na tjednu mode u Parizu prikazano je nešto novo/staro. Dizajneri su kombinirali klasične elemente dizajna sa modernim materijalima. Svi ljubitelji klasike bit će oduševljeni sa novim proljećem. Arhitektonska čuda, labudi i koralji su poslužili kao velika inspiracija dizajnerima.

Elie Saab kolekcija nam nudi mnoštvo bajkovitih haljina koje dizajnom ne odmiču od 60tih ali dezenom su itekako uplovile u 2013-u. Valentino nam nudi divne cvjetne haljine, koje odišu proljećem. U ovim sivim danima, čak i pogled na te kreacije može nas odvesti u proljeće. Novu klasiku nam donosi i Dior.

Kroz klasične materijale prošivena je nit arhitektonskih čuda. Belgijski dizajner je predstavio pre-fall kolekciju i mnogima oduzeo dah. Chanel kolekcija nije baš tako savršena, kao što se očekivalo, tek poneko odijelo i kaput podsjeća na  kolekcije kakve je radila Coco. Ova kolekcija predstavlja nespretni mix između poznatog ruskog dezena i Coco dizajna. Tjedan mode u Parizu nam donosi i mnoštvo haljina nalik na one koje smo vidjeli u Breakfast at Tiffany, strapless haljina i doista je poklonio novi sjaj staroj klasici.

Foto: vogue.com

Text by Ajnira Muminović

[vsw id=”BJ6-IFxR5rw” source=”youtube” width=”560″ height=”344″ autoplay=”no”]

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Kolumne Text by Dunja

My Pick! Hot Business Look!

Check this out! I was surfing the net, trying to find the perfect business outfit for my job interview and
Kolumne Text by Tomislav

Who? I. About? Tom Ford.

Ni jedan modni promašaj me nije inspirirao na moj novi tekst, u kolumnu, pa čak ni potreba za savjetovanjem što