Accessories

Nove kolekcije Ray-Ban sunčanih naočala

Ray-Ban, najpoznatiji svjetski brend sunčanih naočala*, na hrvatsko je tržište lansirao nove kolekcije – STYLISH, TECH i ACTIVE – koje donose atraktivne i moderne modele izrađene od vrhunskih materijala i najnaprednijih tehnologija.

Nove kolekcije koriste inovativne materijale visokih performansi, poput karbonskih vlakna, titana i LiteForcea, koje čine naočale iznimno udobnima i tehnološki suvremenima, istovremeno zadržavajući prepoznatljiv stil i elemente brenda. Upadljive boje, reflektirajuće leće i baršunasta presvlaka, modele iz kolekcije STYLISH čine idealnima za sve zaljubljenike u modne trendove. Klasičarima i onima koji su vjerni legendarnim modelima Aviator i Wayfarer zasigurno će se svidjeti kolekcija TECH koja ta dva modela za novu sezonu donosi u osvježenom ruhu. Kolekcija ACTIVE ‘rezervirana’ je za ljubitelje originalnog stila i modernog dizajna.

Modeli Ray-Ban sunčanih naočala iz novih kolekcija dizajnirani su u skladu s vodećim svjetskim lifestyle trendovima i savršeni su dodatak za sve modne stilove.

*Izvor: Euromonitor International

 

www.ray-ban.com Facebook.com/RayBan Twitter.com/ray_ban

Luxottica Group vodeća je tvrtka u domeni vrhunskih modnih, luksuznih i sportskih naočala, s oko 7,000 prodajnih mjesta za sunčane i dioptrijske naočale u Europi, Sjevernoj i Latinskoj Americi, Južnoj Africi, Aziji i na Pacifiku, te sa snažnom i uravnoteženom ponudom različitih marki naočala. Ključne kućne marke uključuju Ray-Ban, najpoznatiju marku sunčanih naočala na svijetu, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples, Alain Mikli i Arnette, a među licenciranim markama tu su Giorgio Armani, Bulgari, Burberry, Chanel, Coach, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Polo Ralph Lauren, Prada, Starck Eyes, Tiffany i Versace.
Uz globalnu veleprodajnu mrežu koja obuhvaća 130 zemalja, Luxottica upravlja i vodećim maloprodajnim lancima dioptrijskih i sunčanih naočala kao što su LensCrafters, Pearle Vision i ILORI u Sjevernoj Americi, OPSM i Laubman & Pank u Aziji i na Pacifiku, LensCrafters u Kini, GMO u Latinskoj Americi te Sunglass Hut na globalnoj razini. Svoje proizvode Luxottica dizajnira i proizvodi u šest tvornica u Italiji te u dvjema vlastitim tvornicama u Kini, jednoj tvornici u Brazilu i jednoj u SAD-u, koja je posvećena proizvodnji sportskih naočala. U 2013. Luxottica Group ostvarila je neto prodaju u iznosu od 7.3 milijarde eura. Dodatne informacije o tvrtci dostupne su na: www.luxottica.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Accessories Kolumne Text by Mariann

Manual retro

Vidi ti vraga! Još ima mnogo toga što se može naučiti. Ako ne svakodnevno što šrvljajući po internetu, a onda
Accessories Inspiracija

New scarves: aquarelle, graphic, silk-blend…

Kao da je bilo jučer a gle, prošlo je već 12 godina. Sjećam se svog devetog semestra i diplomskog rada,