Inspiracija

Novi basic u ormaru – jeans košulja

U našem ormaru želimo više funkcionalnih komada, nosivih više sezona, koji se s lakoćom kombiniraju u desetke različitih stylinga. Jedan od odjevnih predmeta koji pripada poželjnoj skupini je novi basic, koji doživljava veliki comeback.
Jeans košulja nije samo trendy komad ove sezone već i odjevni predmet koji može nositi više generacija jer jednako dobro pristaje svim ženama u obitelji, raznih dobi. Odlično izgleda u kombinacijama sa uskim jeans hlačama, platformama i wedges te uz nešto nakita zlaćanog tona kao i nošena povrh prugaste majice i ležernih vunenih hlača pješčanih tonova. Birajte jeans košulje tamnog plavog tona sa upečatljivom dugmadi, najbolje onom iz perlmutera koji će im dati dašak luksuza.


Uz jeans košulje pristaju i mini suknje i guste čarape tamnih tonova a povrh njih cardigani prugastog uzorka te blazeri boyfriend stila, vunene kapice sa šiltom i nakit iz lanaca, s medaljonima.
U slobodno vrijeme uz njih kombinirajte zanimljive sneakers na čičak i voluminozne shoppere a za šetnje gradom, shopping i druženja s prijateljima, ove sezone dizajneri predlažu one svjetlijeg tona kombinirane uz cardigane, lepršave suknje i sandale s remenčićima ili gležnjačama iz velura te četvrtastim manjim torbama s aplikacijama ili s dodatkom resica, sve u stilu sedamdesetih.

Modeli na fotografijama viđeni su na mytheresa.com
Fotografije: mytheresa.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name