Inspiracija

Novi tečaj jeansa: Stylish uz jeans i plisse

Kad volite modu, puno je načina na koje možete nositi stariju jeans košulju ili jaknu. Jedan od njih je stylish i kombinira više stilova, poput sporty i casual, uz elegantni. Za stylish kombinaciju dobro će doći kraća jeans jakna svijetloplavog tona, ispod koje se nosi svilena košulja toplije boje, npr roza, a sve se kombinira uz plise suknju iz mješavine vlakana, plavosivog tona, koji podsjeća na jeans.

Stylingu možete dodati cipele niske pete, najbolje one college stila, lakirane i četvrtastu torbu zagasitog plavog tona, sjajne površine. Za hladnijih dana povrh svega se nosi bomber jakna, najbolje neka neutralnog tona, khaki, a čitav styling oživljavaju kapica i nakit žućkastih tonova. Možda vas zbunjuje susret roze i žute, u stylish kombinacijama dozvoljeni su susreti neočekivanih kombinacija i kontrasta. Suknje s faldama uz cipele na nisku petu loafer stila, mogu djelovati dosadno, stoga je važno izbalansirati čitav look trendy detaljima, umjesto blazera nositi jeans i bomber jaknu, a umjesto klasične ogrlice s perlama, blistave naušnice iz staklenih perlica i beanie.

Volite li nešto jednostavnije kombinacije, a opet s puno stila, kombinirajte plisse i jeans jaknu used looka, dodajte omiljene sneakers i atraktivnu torbicu. Volite li više jeans košulje od jeans jakni, utaknite košulju u plisiranu suknju i po potrebi, nosite uz remen muškog stila. Dodajte zabavni clutch.

foto: gurl.com, closetfulofclothes.com, justthedesign.com

 

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name