Accessories Trendovi

Novi tečaj jeansa: Urban boho

Devedesetih su se rado kombinirala dva jeans odjevna predmeta, nekad ton u ton, a nekad u dva različita tona. Današnji trendovi inspiraciju su našli u devedesetim godinama prošlog stoljeća, ali kako ne bi bili njihova čista kopija i da jeans kombinacije ne bi djelovale suviše casual, gornji odjevni predmet se preporučuje birati u formi jeans ogrtača, s pojasom u struku i širim reverima. Uz ovu kombinaciju lijepo će pristajati šire jeans hlače svijetloplavog tona i nešto šarenih modnih dodataka.

Volite li životinjski svijet, dobar izbor će biti Hobo Dyonisus od Guccija, koje prate gležnjače kroko ili zmijskog uzprka, a iz iste obitelji boja dolaze nakit i šal.

Neka njihov uzorak prati šare na cipelama, a kako bi čitav styling djelovao zabavno i zaigrano na rukama brine malo bling bling efekta, narukvice ili više nanizanih prstena zlatnožutog tona, sa raznobojnim kamenčićima. Ovaj styling prihvatit će i zavoljeti sve ljubiteljice boho izričaja.

 

foto: dressinn.com, spottedfashion.com

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Trendovi

Travelling is growing, growing is knowledge!

Ovo je slogan koji u svom marketingu koristi brand Napapijri. Pokrenut  početkom devedesetih, od strane firme Green Sport Monte Bianco
Trendovi

Good mood: Wood, wine, Woolrich

Šuma je toliko divna i smirujuća da mi nije jednom palo na pamet odseliti u nju, barem privremeno. Ako ništa