Inspiracija

Novi uspjeh Jelene Bošnjak – splitska dizajnerica pokrenula modnu agenciju

Nakon što je krajem lipnja ove godine, predstavila kampanju za kolekciju “White lemonade” koja prikazuje spoj buntovnog i ženstvenog u njezinom radu, 35-godišnja dizajnerica Jelena Bošnjak odlučila se okušati i u drugim granama modnog biznisa. Nedavno je naime, u Splitu pokrenula modnu agenciju jednostavnog naziva “Jelena Bošnjak fashion agency”, s kojom namjerava potaknuti nova mlada lica da ostanu u Splitu i ondje se bave modelingom, a ne odlaze u Zagreb i okolne gradove što je proteklih godina čest slučaj.
“Agencijom želim ponajprije izgraditi povjerenje između sebe i djevojaka jer je to jako važno, a zatim uz pomoć suradnika raditi na njihovom profesionalnom razvoju, odnosno karijeri na domaćem i inozemnom tržištu.”


I za nju samu ovo je veliki izazov jer se ranije nije susrela s vođenjem modne agencije, ali upravo je to ono što je potiče da ustraje. Vlastiti brend JB design, osnovala je još za vrijeme školovanja na talijanskoj školi mode i dizajna, u kojoj je završila programe modni stilist odjeće s marketingom i modni stilist – kreator, te odmah počela raditi. Dosad je iza nje pet kolekcija, a kako ističe, najdraža joj je uvijek posljednja.
Svi zainteresirani da uđu u modni svijet mogu se javiti na broj mobitela: 091 1979 805 ili putem kontakt maila: jelenabosnjak7@gmail.com.

Avatar

Admin

About Author

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Inspiracija

Blog of the month: anonymekoeche.net

Kuhanje nije samo užitak, ono je umjetnost a često servirana jela na tanjuru izgledaju toliko maštovito i dekorativno kao da
Beauty fotografija Inspiracija Models

We like these pics…Lisette Van Den Brand by Herring & Herring

Everyone is talking about new Lisettes pictures. If you haven’t  heard anything about Dutch model before, you rememeber her name